All-El - din elektriker i Uppsala med omnejd

Om All-El i Uppsala

All-El i Uppsala är ett mindre elföretag som grundades 2021 av Roger Hellman, Peter Hedin och Max Uddén. Vi arbetar främst med serviceuppdrag och lokalanpassningar åt både privatpersoner och företag. Vi har en bred erfarenhet inom både större och mindre elinstallationer.

All-El är ett företag med gedigen erfarenhet av elarbeten. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom elinstallation och underhåll till våra kunder. Vi är mycket stolta över den kompetens som vi samlat hos våra medarbetare under årens lopp.

För oss kommer säkerheten alltid i första rummet. Alla våra elektriker har rätt utbildning för att kunna arbeta med elinstallationer på ett tryggt sätt. Oavsett ålder, erfarenhet och inriktning strävar vi alla efter att ligga i framkanten av ny teknik.

Hand i hand med vår ambition att ta till sig ny teknik går vårt miljöarbete. Vi följer noga den miljölagstiftning som finns på området för att kunna utveckla en mer miljövänlig verksamhet och informerar våra kunder med vilka förbättringar som kan göras.

Hos hos får du alltid förstklassig hjälp med elinstallationer av våra kompetenta medarbetare. Våra kunder är privatpersoner och företag som vill installera allt från mindre arbeten till hela anläggningar. Inget jobb är för litet, vi hjälper till med det som efterfrågas. Kontakta oss idag så berättar vi gärna mer om bolaget och våra tjänster.

All-El i Uppsala

Org.nr: 559172-5592
Grundat: 2021
Stad: Uppsala
F-skatt: Registrerad för F-skatt
Moms: Aktiv i momsregistret

Våra tjänster

Låt oss göra din elinstallation!

Kontakta oss eller fyll i formuläret så återkommer vi med en offert så snart vi kan.
Vi ser fram emot din förfrågan!

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.