Vi erbjuder en mängd
olika tjänster inom el

Våra eltjänster

Vi utför alla typer av installationer och arbeten. Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer om våra tjänster. Självklart kan du också anlita oss för uppföljning av våra elarbeten samt service och underhåll av din elinstallation. Givetvis har du rätt till ROT-avdrag för våra tjänster på din fastighet som privatperson.

Att installera säker el

För oss kommer säkerheten alltid i första rummet. Alla våra elektriker har rätt utbildning för att kunna arbeta med elinstallationer på ett tryggt sätt. Oavsett ålder, erfarenhet och inriktning strävar vi alla efter att ligga i framkanten av ny teknik.

Hand i hand med vår ambition att ta till sig ny teknik går vårt miljöarbete. Vi följer noga den miljölagstiftning som finns på området för att kunna utveckla en mer miljövänlig verksamhet och informerar våra kunder med vilka förbättringar som kan göras.

Bra kontakt, bra service

All-El i Uppsala är ett företag med gedigen erfarenhet av elarbeten. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom elinstallation och underhåll till våra kunder. Vi är mycket stolta över den kompetens som vi samlat hos våra medarbetare under årens lopp.

Vi hjälper dig

Hos hos får du alltid förstklassig hjälp med elinstallationer av våra kompetenta medarbetare. Våra kunder är privatpersoner och företag som vill installera allt från mindre arbeten till hela anläggningar. Inget jobb är för litet, vi hjälper till med det som efterfrågas. Kontakta oss idag så svarar vi på dina frågor!